Lehet, hogy öndicséret, de több okból is jó szívvel merem ajánlani magam segítőnek.

Értek a szakmámhoz. Megtanultam. Nemcsak elméletben, kurzusokon és könyvekből – bár az sem árt – hanem a gyakorlatban is. A felpörgő számok a főoldalon semmilyen túlzást nem tartalmaznak. Sok – sőt nagyon sok – ügyféllel foglalkoztam, és legtöbb esetben sikerült is eredményt elérni. És, mivel minden sors egyéni, nagyon sokféle esettel találkoztam már.

Szóval  ismerem az embereket, ismerem – nem a problémáikat, az mindig egyedi, hanem – azt a módszert, ahogy a problémákat csinálják maguknak, és ahogy azt hiszik, hogy azon a módon, ahogy a problémát létrehozták, meg is tudják oldani. Az én hozzáadott értékem, hogy el is tudom hitetni az ügyfelekkel, hogy változtatniuk kell a gondolkodásukon és az érzelmeiken, ha megoldást akarnak. Ehhez kell igazán a sok-sok eset tapasztalata.

Vallom, hogy csak az tud igazán segíteni másoknak, aki már volt hasonló helyzetben. Hát én sokféle helyzetet megéltem már, életem során nagy utat jártam végig. 

Megszenvedtem az életkezdés nehézségeit, első generációs értelmiségiként –  hogy legyen kis tejszínhab is a tortán  Sajnos nemcsak az életközepi, de az öregedési válságon is túl vagyok már – azt hiszem mindkettőn átadható tanulságokkal. 

Éltem párban, voltam szingli. Kaptam és adtam boldogságot, és olykor persze boldogtalanságot is. Apa vagyok, ami gond és öröm. Az arányokról ne beszéljünk, mert – hiszitek, vagy sem – ebben a műfajban a gond is öröm. 

Tanultam, dolgoztam és tanítottam. Az utóbbiban felhasználtam az előbbi kettő tanulságait, vagyis úgy tanítottam, ahogy én szerettem volna, hogy engem tanítsanak. Ezt – a visszajelzések szerint – sokan jól tudták használni.

Önmagamat végül is a coachingban találtam meg. Segíteni – mint számomra kiderült – nekem hivatás. Gyere, hogy gyakorolhassam ezt a hivatásomat. Cserébe megkapod a teljes empátiámat, és a hozzáértésemet.

Milyen módszerrel dolgozom. Mi történik az üléseken


A life coaching lehetőségei és határai


A life coaching sajátosságai


Használati útmutató a coaching folyamathoz


Praktikus tudnivalók az ülésekről


Hogyan zajlik az első találkozó


Miért érdemes hozzám fordulnod