“Az élet szép. Tenéked magyarázzam?”
Heltai

Ha kíváncsi vagy rám…

…a Rólam címszó alcímei alatt egyrészt elmondom, hogy mit gondolok magamról, és  remélem nem túl nagyképűen – felidézek néhány rólam szóló méltatást is, másrészt megismerheted a munkamódszeremet.

Nagyon nehéz potenciális ügyfeleknek önfényezés nélkül beszélni magamról, vagy válogatni a rólam szóló méltatások közül. Ezt, mint volt marketinges, nem is próbálom meg. Ezért is fontos, hogy megismerd a munkamódszeremet, és a leendő közös munka folyamatát.  Ez is jellemző rám, és fontos információ azoknak, akik  remélem megtisztelnek azzal, hogy beengednek a saját éltük belső terébe.

Nem tudom ki hogyan van vele, de én biztosan nem a személyi adatai alapján dönteném el, hogy rábízhatom-e legfontosabb személyes tulajdonomat –  saját magamat – valakire, akitől nehézségeim, elakadásaim esetén segítséget várok. 

Ezért mellőzöm az életrajz típusú, adatokkal túlterhelt bemutatkozást, és inkább az embert igyekszem megmutatni, aki felajánlja a segítségét Neked.

Nem szeretnék az ellenkező végletbe esni sem. Mellőzöm tehát a “Mik a kedvenc könyveim/filmjeim, kedvenc zeneszerzőim/együttesem.”, vagy a “Mit vinnék magammal egy lakatlan szigetre?” típusú vallomásokat is. (Bár lehet, hogy például néhány aquarell-t azért betennék a hátizsákomba.)

Azt hiszem aligha tudnám jobban kifejezni a világhoz való viszonyomat, mint azt az alábbi dalban tesszük Ágival, aki életem karmikus párja, és aki a legfőbb tényezője annak, hogy számomra valóban szép a világ.